Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Zamknij

Wyszukiwarka

Informacje

Biblioteka

  • Ankieta

    Czy podoba Ci się nowa strona?
  • Zobacz też

  • Kontakt

    Gminna Biblioteka Publiczna w Dalikowie
    ul. pl. Powstańców 3
    99-205 Dalików

    Telefon komórkowy 603-270-838

    biblioteka@bibliotekadalikow.pl

Rodo

INFORMACJA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH
Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia
27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119.1 z 04.05.2016 r.) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest:
Gminna Biblioteka Publiczna w Dalikowie z siedzibą:
Plac Powstańców 3,
99-205 Dalików
2) Inspektorem Ochrony Danych Osobowych jest Janusz Wyspiański; tel.
600 246 497, januszwyspianski@abi24.eu.pl
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu realizacji zadań
ustawowych - na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c ogólnego rozporządzenia o
ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. oraz na podstawie art. 9
ust. 1 lit. g ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27
kwietnia 2016 r.
4) dane osobowe mogą być przekazywane innym organom i podmiotom wyłącznie
na podstawie obowiązujących przepisów prawa
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą w czasie określonym
przepisami prawa, zgodnie z instrukcją kancelaryjną
6) posiada Pani/Pan prawo żądania od administratora dostępu do danych
osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania,
prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do przenoszenia
danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego tj. Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych, gdy przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana
dotyczących narusza lobby przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie
danych osobowych
8) podanie danych osobowych w zakresie wymaganym jest obligatoryjne.

Metryczka

Metryczka
Wytworzono:2021-01-15 08:39:29przez:
Opublikowano:2021-01-15 00:00:00przez: Michał Mikołajczyk
Podmiot udostępniający: GMINNA BIBLIOTEKA PUBLICZNA W DALIKOWIE
Odwiedziny:76

Rejestr zmian

  • Brak wpisów.

Banery/Logo

Kraszewski
Rozpracuj to z Biblioteką
Biblioteka Narodowa
 NARODOWY PROGRAM ROZWOJU CZYTELNICTWA 2.0